Veelgestelde vragen en antwoorden

1. Waar is Roxit gevestigd?

Wij werken vanuit 6 verschillende kantoren in Nederland; in Arnhem, 's Hertogenbosch, Haaksbergen, Nieuwegein, Zoetermeer en Zwolle. In Zwolle en Zoetermeer vind je ons praktisch naast het station. Parkeren bij onze panden is gratis. Diverse bussen stoppen zowat voor de deur bij de andere vestigingen.

2. Ik wil graag reageren op een vacature. Maar hij staat niet meer online, kan dat nog?

Bel of email Anne even, zij weet hoe ver we in procedure zijn. We zijn inmiddels wel met de selectie begonnen, maar we kijken altijd uit naar reacties. Doorlopend zoeken we ontwikkelaars of testers, soms zoeken we ook projectleiders, informatie analisten en consultants of support medewerkers. Heb je die ervaring, dan kan je altijd een open sollicitatie doen

3. Hoe verloopt het eerste gesprek?

Dat gesprek beschouwen we echt als een kennismaking met elkaar. Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om alles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is Roxit? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde. 

4. Ik voldoe niet aan de criteria die vermeld staat bij de vacature. Kan ik toch reageren?

Altijd doen! Beschrijf in je motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel mogelijkheden om je voor die ene functie te trainen. Of pas je toch heel goed bij Roxit en zoeken we graag een andere, meer passende functie voor je.

5. Ik heb gesolliciteerd, maar wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens bewaren we jouw gegevens zorgvuldig en maximaal 1 jaar en misbruiken wij deze niet. Uiteraard kun je bij ons aangeven als je wilt dat we je gegevens verwijderen.

6. Welk type mensen werken bij Roxit?

Bij Roxit werken mensen met passie voor klantgerichte innovaties. Daarnaast zijn we allemaal enthousiast en gedreven. De informele sfeer maakt dat iedereen dichtbij en bereikbaar is, zelfs het management. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is 34 jaar. Meer dan de helft heeft een bachelor- of masterniveau. En we hebben een leuke mix van gedreven starters en ervaren specialisten. Samen maken we producten waar onze klanten blij van worden. Meer over onze missie en visie vind je hier

7. Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Roxit?

Deze zijn afhankelijk van je functie en je ervaring. Wij bieden een contract met uitzicht op een vast dienstverband. In ons personeelshandboek staan onze secundaire arbeidsvoorwaarden beschreven. Tijdens je sollicitatieprocedure zal Anne je huidige arbeidsvoorwaarden inventariseren zodat wij je een goed aanbod kunnen doen. 

8. Heeft Roxit ook activiteiten buiten het werk?

We leren elkaar graag goed kennen. Wij hebben gemiddeld twee keer per jaar met je eigen vestiging of het hele bedrijf een uitje. Verder organiseren alle afdelingen hun eigen uitjes en organiseren medewerkers zelf (sportieve) activiteiten. Zo wordt er hardgelopen, gefietst en samen gegeten. Uiteraard ben je helemaal vrij om hieraan deel te nemen.

9. Krijg ik meteen een vaste aanstelling?

Je begint bij Roxit met een contract voor een bepaalde periode. Maar we zetten dat contract later graag om naar een contract voor onbepaalde tijd. Als jij dat natuurlijk ook wilt.

10. Kan ik opleidingen volgen en/of doorgroeien naar andere functies?

Omdat Roxit zelf best hard groeit, gaat groei in je eigen functie bijna vanzelf. En wil je doorgroeien naar andere functies, dan helpen we je graag. Je kunt vrijwel elke opleiding of cursus volgen die jij nodig hebt om je functie beter uit te oefenen, mits wij dat ook de perfecte opleiding voor je vinden.

11. Kan ik bij Roxit parttime of thuis werken?

In sommige functies is parttime werken geen enkel probleem, bij andere functies is dat lastiger. Maar je kunt het altijd met ons bespreken. Bij Roxit hechten we veel waarde aan samenwerken. Om die reden is structureel thuiswerken in eerste instantie niet mogelijk. In overleg met je teamleider kun je wel uitzonderingen bespreken.

 

Neem contact op

Martine Waalkens
Martine Waalkens Recruiter 088-2173306
Sluit rondleiding