Traineeprogramma

Ben jij klaar met de schoolbanken, maar nog lang niet uitgeleerd? Heb je affiniteit met de fysieke leefomgeving of IT en wil je jouw carrière starten bij een middelgrote organisatie? Dan zijn wij de organisatie voor jou!

Even voorstellen
Wij maken het werk van onze klanten beter en leuker door de informatievoorziening bij de overheid en haar (keten)partners te professionaliseren en te innoveren. Onze overtuiging is dat onze klanten vrijheid en ruimte nodig hebben om hun eigen bedrijfsvoering naar eigen inzicht in te vullen.

Onze medewerkers zijn betrokken experts die proactief hun kennis en creativiteit inzetten. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid; voor zowel ons eigen handelen als dat van onze collega’s. Wij leggen verbindingen met onze klanten en met elkaar. Enthousiasme en humor gaan daarbij hand in hand met professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen rekenen op elkaar en de klant kan op ons rekenen - daarin zijn wij transparant en aanspreekbaar.

Traineeprogramma
Als trainee start je met een opleiding/training afhankelijk van je programma. Daarnaast doe je, onder begeleiding van je mentor, binnen Roxit werkervaring op. Je ontdekt zo verschillende functies en groeimogelijkheden. Het is jouw missie om een goede start te maken met je carrière om uiteindelijk binnen één afdeling en op één vestiging jouw plek te vinden.

Wij zoeken o.a. trainees voor de afdelingen:

 • Sales: je houdt je o.a. bezig met het onderhouden van klantcontact, verzorgen van aanbestedingen, uitzetten van sales- en marketingacties 
 • IT: je ontwikkelt en test onze software, daarnaast houd je je ook bezig met het opstellen en beheren van requirements;
 • Projecten: je doet analyses van issues en verzorgt implementaties. Uiteraard leid je projecten en ben je een echte troubleshooter.

Jouw toekomst?
Met ons traineeprogramma bieden wij de mogelijkheid om jouw kennis te verbreden en verdiepen, veel te leren en snel te groeien. Wij faciliteren jou waar nodig en helpen je om koers te bepalen. Hiermee leg je een waardevolle basis voor de toekomst. Jouw toekomst!

Natuurlijk bieden wij ook:

 • Prima primaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Prettige informele werksfeer met betrokken collega’s in een hecht team
 • Afwisselende en zelfstandige baan
 • Pizzasessies en Devday, omdat wij kennisdeling belangrijk vinden
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Maak het verschil
Wij bieden een traineeprogramma, maar verwachten natuurlijk ook het één en ander van jou. Wij zoeken pas afgestudeerden met talent en lef, die zaken voor elkaar kunnen krijgen en iets tot stand willen brengen. Wij verwachten dat je zelf initiatieven ontplooit, jouw visie ontwikkelt en durft te delen. Wij verwachten 100% enthousiasme en inzet, maar natuurlijk ook resultaat. Als trainee bij Roxit moet je wel het verschil kunnen maken.

Verder zijn de volgende aspecten van belang:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Affiniteit met IT en fysieke leefomgeving is een pré;
 • Leergierig
 • Ondernemend

Enthousiast?
Lijkt deze functie jou een mooi begin van jouw carrière? Mail dan jouw CV en motivatie naar recruitment@roxit.nl of bel met Martine Waalkens 088-2173306. Wij benaderen je voor een eerste gesprek met de afdelingsmanager. Na het eerste gesprek volgt eventueel nog een tweede gesprek met het team en daarna doen wij een (arbeidsvoorwaarden)voorstel. Als jij ons dan net zo leuk vindt als wij jou, komen wij graag een startdatum met je overeen.

Afstuderen bij Roxit

Ik heb bij Roxit de kans gekregen om mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design af te ronden. Dit heb ik gedaan doormiddel van een afstudeerstage waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de usability van Squit 20/20 dit product was op dat moment volop in ontwikkeling. Met de bevindingen heb ik vervolgens een prototype ontwikkelt waarin de verbeterpunten verwerkt zijn. Wat fijn is om te zien is dat Roxit ook echt daadwerkelijk met de resultaten van het onderzoek aan de slag zijn gegaan.

Ik heb mijn opdracht uitgevoerd in het scrum team genaamd ‘Team 42’. Wat mij erg opviel tijdens mijn afstudeertraject is dat de medewerkers van Roxit erg nauw betrokken zijn en erg geïnteresseerd waren in de opdracht die ik aan het uitvoeren was. Daarnaast was de sfeer in het team erg goed wat er toe leidde dat ik elke dag weer met plezier naar kantoor ging.

Ik ben bij Roxit terecht gekomen omdat het voor mij op dat moment erg moeilijk was om een bedrijf te vinden waar er ruimte was voor stagiaires. Roxit had op hun website staan altijd in gesprek te gaan als er interesse is om bij hun een stageopdracht uit te voeren. Roxit ging inderdaad met mij in gesprek en ik heb de leuke opdracht hier mogen uitvoeren.

Nadat ik mijn afstudeertraject had afgerond is mij dan ook een dienstverband aangeboden. Door de goede ervaringen met het bedrijf heb ik dit aanbod aangenomen. Ik ben dan ook van mening dat Roxit een uitstekend bedrijf is om je stageopdrachten te kunnen uitvoeren aangezien de begeleiding erg goed is en er wordt met je meegedacht om je stageopdracht tot een succes te brengen.

Driss,
User Experience Designer / Software tester

Sluit rondleiding