Waarom werken bij Roxit?

Roxit is een dynamisch, open, uitdagend en creatief bedrijf. We zijn trots op de producten die we neerzetten. We gaan voor een tevreden klant en we rusten niet voordat we een oplossing hebben gevonden die werkt.

Binnen Roxit is veel ruimte voor je eigen ideeën en initiatieven en krijg je de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent. We hebben geen starre functies, maar iedereen komt uiteindelijke op de juiste plek. Dat daagt uit en geeft voldoening. We werken met de nieuwste (Microsoft) technologieën, volgens Scrum methodiek en hanteren een Lean StartUp methode.

Roxit is een betrokken organisatie waarin onze medewerkers respectvol samenwerken en zich snel thuis voelen. Wij vinden een prettige werksfeer belangrijk en geloven dat hierin betere prestaties worden geleverd.  Onze actieve personeelsvereniging organiseert uiteenlopende, verrassende activiteiten, zodat je in een ongedwongen sfeer kennis kunt maken met je collega's.

Onze klanten

Onze klanten zijn overheidsorganisaties. Vooral gemeenten, maar ook milieudiensten, waterschappen en provincies.

Onze klanten spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe releases van onze software. Hiervoor hebben we een aantal platforms opgezet, zoals vakinhoudelijke klankbordgroepen en een jaarlijkse Gebruikersdag. Onze klanten geven input op nieuwe ontwikkelingen binnen onze software en fungeren vaak als bèta-testers voor nieuwe releases. 

Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat onze producten goed aansluiten op de wensen en werkwijze van onze klanten.

 

Loop jij warm voor Roxit en ben je benieuwd naar je toekomstige collega's?

 

Ontmoet ze hier

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures
Sluit rondleiding