Onze producten

Over Roxit

Roxit werkt voor ruim 80% van de Nederlandse overheden als softwareproducent en –leverancier en als dienstverlener voor de informatiehuishouding. Dit betekent dat wij de specialisten van de overheid ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken voor burgers en bedrijven. Wij hebben een bewezen staat van dienst in de ondersteuning van processen en informatiebeheer in jouw en onze dagelijkse leefomgeving.
Vanuit deze positie groeit ons producten- en dienstenportfolio breder en breder naar wat wij zaak- en procesgericht werken noemen. Dit kan omdat wij niet alleen kennis hebben van ICT maar ons ook verdiepen in de inhoud van onze klant zijn werk: met verstand van zaken.

Onze software

Met onze productsuites Squit, Dezta (Film) en Cebes hebben wij een breed portfolio van producten en diensten. Onze opdrachtgevers komen uit de overheidssector en bestaan uit provincies, gemeenten, milieudiensten, waterschappen en omgevingsdiensten.
Wij werken met 90 professionals vanuit vestigingen in Arnhem, Zoetermeer en Zwolle.
Oplossingen voor onze klanten worden steeds meer integraal en omvattend. Om onze klanten de juiste oplossingen te kunnen bieden werken wij nauw samen met diverse (markt)partijen. Dit is terug te zien in onze samenwerkingsverbanden.
Roxit: zodat het voor klanten en medewerkers plezierig werken is. Met één bedrijf wat er volop voor gaat!

 

Aan het woord

RST Met Achtergrond GrasNiet alleen onze gemeenschappelijke visie op marktontwikkelingen vormt de basis voor het huidige Roxit. Onze pakketjes aan kennis, ervaring, vaardigheden en belangstelling sluiten gewoon heel goed op elkaar aan. Met wederzijds vertrouwen als stevig fundament en een hoop plezier als slagroom op de taart heb je daarin de ingrediënten voor onze samenwerking", aldus Rob Steneker over de teamspirit bij Roxit.

Spreekt Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures
Sluit rondleiding