Onze accountmanager Micha van den Oord

Onze accountmanager Micha van den Oord

Collegiaal, verstand van zaken en eigen verantwoordelijkheid. Dat zijn voor mij belangrijke waarden die ik vind in het werken bij Roxit. Er is heel veel inhoudelijke kennis bij mijn collega’s en iedereen helpt elkaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en onze producten nog beter te maken. Ondanks dat we tegenwoordig best groot zijn in aantal, is er toch nog de informele sfeer van een klein bedrijf. Eigen verantwoordelijkheid en doen waar je goed in bent, is hierbij belangrijk voor mij en voor Roxit als bedrijf.

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk en eerste contactpersoon voor de klanten in mijn regio. Mijn voornaamste doel is om goed contact te houden met mijn klanten, waardoor ik weet wat er speelt en waar de behoefte ligt bij een specifieke klant. Ik denk met mijn klanten mee en adviseer hen over de verschillende mogelijkheden die leiden tot verbeteringen in het werken met de Roxit producten en alles daarom heen of breng hen in contact met de juiste Roxit-medewerker voor een goed advies of oplossing.
In afstemming met de projectleider van de klant zorg ik dat het project in goede banen wordt geleid; van planning, installatie, communicatie, conversie tot acceptatie.

Ondanks dat mijn klanten binnen hetzelfde domein werkzaam zijn, is elke klant is anders. Met name op organisatorisch, menselijk en ICT-vlak. Deze diversiteit houd het werk spannend. Ik word er heel blij van als een klant op basis van mijn advies nog tevredener is over ons product.
Een leuk bijkomend voordeel van mijn werk is dat de koffie overal klaar staat als ik kom. Ik ben ondertussen koffie-expert en weet waar de lekkerste koffie wordt geschonken.

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding