Onze productmanager koppelingen Johannes Battjes

Onze productmanager koppelingen Johannes Battjes

Je kunt bij Roxit met bijna iedereen, van directie tot ontwikkelaars tot helpdesk, praten over softwareontwikkeling en over wat onze klanten daarvan nodig hebben. Hierdoor wordt er goed nagedacht over wat we doen.

 


Binnen Roxit zorg ik ervoor dat de Roxit-producten met andere applicaties kunnen integreren door middel van koppelingen. Ik praat met klanten over wat ze verwachten van de koppelingen. Daarna zorg ik dat de koppeling gebouwd wordt, in samenwerking met andere software leveranciers.

Het leukst vind ik het om de koppeling te testen. Je ziet dan voor eerst dat wat ooit begon als een idee, ook echt werkt. Het is helemaal fijn als een klant zegt dat hij of zij ook blij is met een toegevoegde functie. Het uitdagendste is om een project af te ronden. Bij de ontwikkeling van een koppeling zijn altijd tenminste drie partijen betrokken, van wie er vaak één tijdelijk minder actief is. De kunst is om dan te blijven doorgaan, tot de koppeling uitleverbaar is.

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding