Onze productmanager Hans

Onze productmanager Hans

Bij Roxit is de sfeer informeel en de onderlinge contacten met collega’s zijn goed. Je krijgt, op basis van je kwaliteiten, de ruimte om te doen waar je goed in bent.
Roxit is een dynamisch bedrijf met een zeer breed scala aan klanten die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde is.Als productmanager bewaak ik de kwaliteit van de Roxit producten en zorg ik ervoor dat ze zowel functioneel als technisch op peil blijven, en wordt aangepast op basis van klantwensen en landelijke ontwikkelingen die relevant zijn.
Daarnaast ben ik een vraagbaak voor klanten, onze helpdeskmedewerkers en de overige consultants.

Ik vind de interactie tussen de functioneel consultants van Roxit en de applicatiebeheerders en functionele specialisten bij onze klanten erg interessant. En dan vooral om de balans te vinden tussen wat wenselijk is wat technisch mogelijk is.
Verder krijg ik binnen Roxit veel ruimte om te werken aan de (functionele) doorontwikkeling van de verschillende producten.

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding