Onze Scrum Master Erwin de Ruiter

Onze Scrum Master Erwin de Ruiter

Roxit is een bedrijf waar ik me enorm thuis voel. Het werk is leuk en ik heb er veel fijne en gezellige collega’s. Bij Roxit word ik gewaardeerd om mijn werk en krijg ik de kans om me te ontwikkelen. Er is altijd genoeg leuk werk om te verrichten. Ik krijg de kans om een bijdrage te leveren aan een bedrijf dat constant in beweging is en verder groeit.

Binnen Roxit vervul ik de rol van Scrum Master voor twee teams en in de resterende tijd ben ik Developer bij één van deze teams. Als Scrum Master help ik deze teams met het uitvoeren van hun werk en zorg ik ervoor dat ze plezierig en efficiënt kunnen werken. In mijn rol praat ik met veel collega’s, binnen en buiten de teams, en ik merk dat iedereen voor je klaar staat en bereid is om te helpen. Binnen Roxit wil iedereen graag het beste uit zichzelf en elkaar halen en iedereen gaat er echt voor. Dit komt denk ik ook in grote mate door de enorm goede en collegiale sfeer binnen de teams en het bedrijf. Ik ervaar dat als erg prettig en het helpt mij enorm met het uitoefenen van mijn werk.

Ik haal veel voldoening uit mijn werk en ik houd ervan om mensen te zien groeien en om allerlei zaken te regelen en organiseren voor anderen, zodat zij kunnen doen waar zij van houden. Het werk biedt vele uitdagingen en als ik een rustiger momentje heb kan ik heerlijk mee programmeren met één van de teams. Dat is iets wat ik ook nog steeds graag doe.

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding