Onze accountmanager Edwin Spijker

Onze accountmanager Edwin Spijker

Bij Roxit heb ik de kans gekregen om me te ontwikkelen en mijn kwaliteiten maximaal in te kunnen zetten. De verantwoordelijkheden die ik krijg zijn groot, maar de de vrijheid waarmee ik die in mag vullen is nog groter. Binnen Roxit hebben we enorm veel kennis, kunde en creativiteit in huis om producten te ontwikkelen, problemen aan te pakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een enorm leuk en divers team van mensen, waar het ontzettend leuk mee werken is. Iedere dag weer.

Als Accountmanager regio Midden ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor sales, vragen, wensen en problemen met onze software.

Het leuke van mijn werk vind ik dat mijn oorspronkelijke opleiding (Milieukunde), mijn hobby (automatisering) en de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever (13 jaar provincie Gelderland, afdeling T&H en VV en Bodemsanering) nu optimaal kan combineren voor de bediening van onze klanten.
De projecten die ik nu begeleid, heb ik voorheen vanaf de andere kant meegemaakt, dus ik ben bekend met alle aspecten waar organisaties zoal tegenaan lopen bij het overgaan naar een nieuwe werkwijze, met een nieuwe applicatie. Ik weet dat het een enorme uitdaging is om dit binnen de beschikbare tijd te doen. Maar door het inzetten van de juiste Roxit collega’s op de juiste momenten en afgestemd op de klant (want er zijn er geen twee hetzelfde), lukt het toch iedere keer weer.

Het meest uitdagend van mijn werk vind ik de contacten met zoveel verschillende mensen en karakters, zowel binnen Roxit als bij de klanten. Iedereen klant heeft zijn handleiding en die probeer ik zo snel mogelijk te lezen, om de klant optimaal te kunnen bedienen, rekening houdend met zijn eigen unieke organisatiekenmerken.

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding