Onze accountmanager Danny Custers

Roxit geeft mij de mogelijkheden en de middelen om mezelf te ontplooien in een nog steeds groeiende organisatie. Binnen Roxit werk ik samen met collega’s die ‘verstand hebben van zaken’ en continu bezig zijn om, samen met onze klanten, de producten op een nog hoger niveau te tillen. Vertrouwen op onze producten en service, luisteren naar onze klanten én openheid en vriendelijkheid zijn hierbij cruciaal.


Ik werk sinds december 2015 voor Roxit als accountmanager voor veiligheidsregio’s (brandweer). 

In mijn functie als accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten en probeer ik klantbehoeftes tijdig te signaleren en te adresseren.

Mensen kennis laten maken met producten waar ik 100% achter sta én het begeleiden van onze klanten in het gebruik van onze software is voor mij een uitdaging die mij elke dag weer inspireert om het beste uit mezelf te halen.

Geen enkele dag is hetzelfde in deze interessante markt. Juist de combinatie van deze markt en een bedrijf als Roxit maakt dat ik een plek heb gevonden waar ik mij prettig voel!

Spreekt Visma Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding