Onze informatie analist Arjan Mazee

Onze informatie analist Arjan Mazee

Roxit is een fijne plek om te werken met leuke, slimme en behulpzame collega's. Het is een dynamisch bedrijf waar veel gebeurt. Roxit biedt daardoor voldoende uitdagingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 Binnen Roxit ben ik als Informatie analist verantwoordelijk voor het helder krijgen van de requirements van met name de koppelingen met andere applicaties. Denk hierbij aan document management systemen van andere leveranciers, landelijke basisregistraties (GBA, BAG, etc.) maar bijvoorbeeld ook het Omgevingsloket online.

Met deze koppelingen zorgen we er voor dat de Roxit-producten gaan samenwerken met andere applicaties. Door het uitwisselen van gegevens wordt er voor gezorgd dat de gebruiker kan beschikken over de juiste informatie op de juiste plek en we voorkomen dat de gebruiker dezelfde gegevens op meerdere plekken moeten invoeren.
Bij deze koppelingen is de afstemming met de klant en leveranciers van groot belang.

Ik vind het mooi om samen met alle betrokkenen (opdrachtgever, domeindeskundige, ontwikkelaar en tester) te werken aan de ontwikkeling van een product waar je écht wat mee kan. Wat begon met een idee, probleem of wens wordt tijdens de ontwikkeling omgezet naar werkende software. Het is een uitdaging om tijdens dit traject een gezamenlijke visie te houden en om te kunnen gaan met veranderingen.

Spreekt Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding