Onze medewerker verkoop binnendienst Annie de Vet

Onze medewerker verkoop binnendienst Annie de Vet

Na 10 jaar in dienst te zijn bij Roxit merk ik dat ik nog steeds leer en groei in mijn functie en dat er voor mij genoeg uitdagingen liggen. Roxit draagt hier aan bij door de flexibiliteit en verantwoordelijkheid die ik krijg. Bij Roxit krijg je de gelegenheid je eigen functie uit te bouwen. Het is hard werken maar daar tegenover staan interessant werk en leuke, behulpzame collega's. De informele sfeer zorgt ervoor dat ik mezelf thuis voel bij Roxit!

In de afgelopen 10 jaar ben ik doorgegroeid van secretaresse naar medewerker verkoop binnendienst. Mijn belangrijkste doel is om mijn (accountmanager) collega’s zoveel mogelijk werk uit handen te nemen zodat zij zich optimaal op de wensen van de klant kunnen richten. Ik doe dit door ze te ondersteunen bij het opstellen en verzenden van offertes, het assisteren bij aanbestedingen, het maken van afspraken met klanten, projectondersteuning en het organiseren van vergaderingen/bijeenkomsten.
Ik word er blij van als ik de werkdruk van mijn collega's wat kan verlichten.
Verder draag ik als voorzitter van de personeelsvereniging een leuk steentje bij aan onder andere het jaarlijkse bedrijfsuitje. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan mijn werk is de diversiteit in mijn functie; dat maakt dat iedere werkdag afwisselend is. ‘s Ochtends weet ik niet hoe mijn werkdag eruit gaat zien.

Spreekt Roxit je aan? Kijk dan snel naar onze vacatures. Maar een open sollicitatie sturen en zeggen waar je goed in bent mag natuurlijk ook.

Naar de vacatures

We staan regelmatig op beurzen en andere evenementen.

 

Bekijk de evenementen-kalender
Sluit rondleiding