Onze cultuur

Onze visie

Het heeft ons bij Roxit altijd al beziggehouden. De vrijheid om te kiezen. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Ruimte heb je nodig om verder te groeien. Tegelijkertijd ontstaat nieuwe ruimte doordat je aan het groeien bent. En dat heeft Roxit de afgelopen jaren gedaan. Aan één stuk door. Ruimte creëren om verder te groeien.

Voor meer informatie over onze visie kan je ook kijken op onze website: roxit

Historie

Roxit werkt voor ruim 80% van de Nederlandse overheden als softwareproducent, en –leverancier en als dienstverlener voor de informatiehuishouding. Dit betekent dat wij de specialisten van de overheid ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken voor burgers en bedrijven. De basis voor Roxit is gelegd in 2007 en inmiddels werken wij met zo'n 120 professionals vanuit Zoetermeer, Zwolle, Arnhem. In Den Bosch is Crotec te vinden dat sinds 2017 onderdeel uitmaakt van Roxit.

Waarden

Niet zozeer de organisatiestructuur maar vooral het gedrag en de houding van onze mensen is wat telt. Het zijn onze mensen die het succes van Roxit maken of breken. Daarmee vormen zij de meest kritische succesfactor.

Belangrijke eigenschappen vinden wij:

  • Deskundigheid
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Daadkracht
  • Nuchterheid

Om succesvol te blijven moeten we mee schakelen met voortdurend veranderende omgevingseisen. Kenmerkend voor de ontwikkeling van Roxit in de loop der jaren is het uitgangspunt dat we alleen willen verbreden naar nieuwe en/of aanpalende werkvelden als we ook daadwerkelijk kennis over dat nieuwe werkveld kunnen bieden.

Wij zijn van mening dat met een goede applicatie alleen een klant nog niet goed genoeg is geholpen. Daarvoor zijn zaken als een succesvolle implementatie, een juiste inrichting, goede opleiding en passend onderhoud, beheer en hosting nodig.

Wij zijn Roxit. Wij bieden het voordeel van ‘De vrije ruimte’

Neem contact op

Anne Hendriks
Anne Hendriks Recruiter 088 217 3 306
Sluit rondleiding