Certificeringen

Microsoft Gold Partner

MS-partner -g ISVRoxit is gecertificeerd als Microsoft Gold Partner; Independent Software Vendor (ISV). De Gold certificering is de hoogste onderscheiding haalbaar binnen de Microsoft®-competenties. Microsoft toetste ons product Squit XO en baseerde zich bij het toekennen van het certificaat op de productkennis, referenties en projectresultaten.

Deze Gold-status kent Microsoft alleen toe aan partners die duidelijk hebben bewezen dat ze over brede ervaring en kennis beschikken op het vlak van Microsoft-producten en Microsoft-oplossingen. Binnen Roxit is Squit XO getoetst en goed bevonden. Voor ons is dit een bekroning op het harde werken van alle collega's. En daar zijn we trots op!

Als Microsoft Gold Certified Partners genieten wij van een breed pakket aan voordelen. Denk aan toegang tot Mircosoft producten, trainingen en algemene ondersteuning. Zo kunnen wij onze dienstverlening en advies nog beter op de wensen en behoeften van onze klanten afstemmen.

ISO Certificering 9001 en 14001

BV ISO9001-ISO14001 GIF ZWWHet behalen van de ISO certificering in 2011 was voor Roxit een belangrijke mijplaal. Het betekent namelijk dat we richting onze klanten voldoen aan de eisen over kwaliteit en milieu. Verder is het een bevestiging in het professionaliseren van onze bedrijfsvoering; een goed georganiseerde werkplek voor jou dus!

Roxit is zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd.

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 is een ISO standaard voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen. Roxit werkt conform de richtlijnen van deze standaard en stemt haar beleid hier voortdurend op af. De datacenters en hostingpartners voor onze software producten zijn ISO 27001 gecertificeerd.

NEN 2082 certificering

ECB NEN 2082Dezta Archiveren is door het European Certification Bureau gecertificeerd voor NEN 2082:2008. NEN 2082 bevat eisen voor functionaliteit van informatie- en archiefmanagement in programmatuur. Kortgezegd komt het erop neer dat de opslag, bewaartermijnen, beveiliging, vernietiging en overdracht van informatie binnen applicaties voldoet aan de (wettelijke) eisen die worden gesteld aan systemen voor archivering van informatie (documenten, maar specifiek ook ruimtelijke plannen).

Loop jij warm voor Roxit en ben je benieuwd naar je toekomstige collega's?

 

Ontmoet ze hier
Sluit rondleiding