Arbeidsvoorwaarden

Bij de keuze voor een nieuwe werkgever spelen sfeer en inhoud een belangrijke rol. Natuurlijk begrijpen we dat een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden ook een rol speelt in je afweging.

Ontwikkeling

We investeren graag in langdurige samenwerkingen met onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan je inwerkperiode en je verdere ontwikkeling binnen Roxit. We doen veel aan kennisdeling, dat doen we bijvoorbeeld door het organiseren van Devdays en deelname aan de Techdays. Ook door onze manier van werken (Scrum en Lean StartUp) wordt veel aan kennis uitwisseling gedaan.

Je professionele en persoonlijke groei vinden we belangrijk, net als het up te date houden van je kennis. Daarom investeren we graag in je. Dit doen we door je onder andere cursussen en extra verantwoordelijkheden aan te bieden. Daar plukken niet alleen wij de vruchten van, maar jij ook. We nemen je wensen door tijdens één van je personeelsgesprekken.

Salaris

Je salaris is marktconform, je wordt bij ons ingeschaald naar aanleiding van je kennis en werkervaring, opleiding en leeftijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantie dagen en 3 ADV-dagen, fietsregeling, een winstdeling en pensioenregeling. 

Pensioenregeling

Naast een marktconform salaris hebben we ook een collectieve pensioenregeling getroffen met BeFrank. BeFrank is een betrouwbare pensioenverzekeraar die door middel van een pensioen app alles inzichtelijk en transparant maken.

Flexibele werktijden

We hebben oog voor de balans tussen werk en privé, daarom hebben we flexibele start- en eindtijden. Je kan bij ons parttime werken en het nemen van verlof om voor naasten en kinderen te zorgen is geregeld. 

Sfeer

Bij ons geniet je van de prettige werksfeer en collegialiteit. Zo kun je het weekend inluiden op vrijdag door te proosten op de vrimibo en vieren wij regelmatig samen onze gezamenlijke successen met koeken of taart. Natuurlijk hebben wij een actieve Personeelsvereniging die ervoor zorgt dat alle bedrijfsuitjes een succes zijn. Omdat Roxit naast hard werken het ook belangrijk vindt om plezier te maken sponsort ze jaarlijks de Personeelsvereniging met een royale bijdrage.

Lease auto

We stimuleren gebruik van openbaar vervoer, maar voor sommige functies heb je een lease auto nodig. Deze mag je ook voor eigen gebruik inzetten, we hanteren hierbij de relevante wet- en regelgeving rondom lease auto's.

Neem contact op

Anne Hendriks
Anne Hendriks Recruiter 088 217 3 306
Sluit rondleiding