Missie en visie

Historie

In 2007 besloten het toenmalige ECS (bouw en woningtoezicht) en Syncera IT Solutions (milieu) hun krachten te bundelen en hieruit is Roxit ontstaan. In 2010 sloot Dezta (Ruimtelijke Ordening) zich erbij aan. Tot 2014 is Roxit autonoom gegroeid. In de periode 2015 – 2018 zijn achtereenvolgens Green Valley (Enterprise Content Management) , Cebes (Brandveiligheid), Crotec (RO en Geografie), PSMS (Kabels en Leidingen) en Brein (Case Management) onderdeel van Roxit Groep geworden. Sinds 2019 werken we als één bedrijf: Visma Roxit.

 Rotonde

bruggenbouwers

Onze medewerkers zijn bruggenbouwers

Wat ons bindt en is gebleven, is de overtuiging dat we, door het combineren van domeinkennis met vooruitstrevende technologie, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de benodigde innovatie van het informatielandschap bij onze opdrachtgevers en hun (keten)partners.

​​​Inmiddels werken we met meer dan 200 betrokken collega’s aan mooie oplossingen met als doel: tevreden opdrachtgevers die ieder voor zich bijdragen aan de inrichting en verbetering van onze maatschappij.​​​​​​​​​​​​

Missie #BetterSociety

Visma Roxit wil een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving. Dit doen wij door het werk van onze klanten te verbeteren met innovatieve cloud oplossingen die aansluiten op domeinkennis.

Beslis Bewust met Impact Automation

Wij leveren standaardoplossingen die voelen als maatwerk. In al onze oplossingen wordt data gerelateerd aan ruimte en tijd. Zo helpen wij klanten bewust te beslissen. Wij noemen dit Impact Automation. Daarnaast doen wij er alles aan om te zorgen dat onze klanten succesvol zijn in het gebruik van onze producten of diensten. Om dat te bereiken spelen wij met onze dienstverlening en producten in op de behoeftes van de klant en ontstaat er een partnership die verder gaat dan de ‘standaard’ klant-leverancier verhouding. 

Pand Visma

Visma Group

Sinds april 2019 maken wij onderdeel uit van de Visma Group. Visma Group levert software en services om bedrijfsprocessen in de private en publieke sector te vereenvoudigen en digitaliseren. Het van oorsprong Noorse bedrijf heeft in de Nederlandse markt een duidelijke groeistrategie en is de trotse sponsor van het Jumbo-Visma schaats- en wielrenteam. 
De Visma Group heeft ca. 11.000 medewerkers en meer dan 1 miljoen klantcontracten.
Meer cijfers en het jaarverslag vindt u op visma.com

​​​​​​​​​​​​​​Meer informatie